Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Uscăciune În Zona Intimă: Tratamente Naturiste Pentru Un Vagin Uscat

Disconfortul creeat de o mucoasă vaginală uscată perturbă activitatea cotidiană a oricărei femei. Pe lângă faptul că raporturile sexuale pot fi dureroase și nesatisfăcătoare, activitățile cotidiene devin enervante. Mâncărimile și usturimile, dar și senzațiile de arsură în timpul urinării nu vor conteni să calce pe nervi.

Cauzele Unui Vagin Uscat

Dușmanul cel mai aprig al femeilor în lupta cu uscăciunea vaginală este menopauza, sau mai bine zis dezechilibrul hormonal care o însoțește. Un deficit de estrogen în organism inhibă secreția mucoasă a cervixului.

Însă lipsa de lubrifiere naturală poate surveni și în alte scenarii. Estrogenul este afectat și pe perioada alăptării. Pacientele care au suferit o extirpare a ovarelor vor resimții și ele incomoditatea uscăciunii vaginale. Totodată, anticoncepționalele vă pot afecta secreția estrogenica.

Articol Conex: Lovegra, Viagra pentru femei de 100 mg acum de vanzare online fara reteta in Romania

La domnișoarele mai tinere, uscăciunea survine în cele mai numeroase cazuri din pricina unei infecții, precum candidoza, dar și din vina infecțiilor urinare. Exigența igienică și dușurile interne vă pot destabiliza pH-ul vaginului, ceea ce duce la uscăciune.

Uscăciune În Zona Intimă Și Viața Amoroasă

Deși toată ziua este dată peste cap de uscăciunea vaginală, cea mai mare irascibilitate este generată de interferența cu activitățile ludice. Atunci când vaginului îi lipsește lubrifierea proprie, penetrarea poate fi dureroasă. Apare și probabilitatea ca peretele vaginal să fie deteriorat, iar sângerările ușoare să survină actului sexual.

Uscăciune În Zona Genitală Tratament Naturist

Dacă nu doriți să urmați un tratament medicamentos, aveți mai multe alternative naturale care va pot ajuta la stimularea lubrifierii intime. Trei mari categorii de soluții naturale vă stau la dispoziție, iar toate trei pot fi folosite concomitent. Suplimentele naturale, cremele topicale și schimbările în dietă alimentară sunt metode non-intrusive de rezolvare a neplăcerii.

În rândul suplimentelor naturale există produse ce promovează producția de estrogen a corpului. Acestea sunt bazate în mare parte pe proprietățile stimulante ale plantei dong quai, cunoscută și sub denumirea de ginseng feminin. Originară din munții înalți ai Chinei, Japoniei și Coreei, a fost folosită de sute de ani de strămoașele noastre când senzațiile de uscare le dădeau migrene.

Cele mai utilizate leacuri sunt unguentele. Acestea pot lubrifia vaginul instantaneu, calmând iritația și readucând plăcerile sexului, dar stimulează și recăpătarea lubrifierii organice. Se aplică intern, cu ajutorul unui aplicator ce arată ca cel care se folosește la introducerea acelor comprimatelor interne pentru tratarea infecțiilor bacteriene. În mod uzual, necesită aplicarea de două ori în fiecare zi timp de cel puțin o săptămâna, dar se pot utiliza ori de câte ori uscăciunea vă provoacă iritație.

Dieta Pentru Uscăciune Vaginală

O dietă dezechilibrată și deshidratarea poate avea un impact major asupra mediului vaginal. Sucul de merișoare este bogat în acizi care combat bacteriile răufăcătoare din mucoasă. Alegeți varianta fără zahăr pentru cel mai puternic efect. Iaurtul este bogat în probiotice și este indicat în timpul tratamentelor cu antibiotice.

Migdalele și semințele de dovlecilor sunt recomandate pentru reglarea hormonala din cauza conținutului bogat în zinc. Chiar dacă nu pare evident, ardeii iuți sunt excelenți, în special la doamnele care resimt o greutate în excitare în timpul partidelor de amor. Capsacinul, un alcaloid ce se găsește în ei, stimulează terminațiile nervoase, făcând zona mai sensibilă la atingeri și mângâieri, ceea ce încurajează umectarea.

Contul meu