Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Transport si livrare comanda

La finalizarea comenzii, asteptati-va la un link constatator de confirmare. Va anunțăm ca produsele sunt in curs de procesare. Acordati 1-2 zile pentru finalitate. Deoarece furnizorii noștri sunt din afara României, 24 h sunt fundamentale pentru verificare cat mai precisa a stocului. Va rugam sa aveti rabdare. Cererea dvs va fi procesata in cel mai scurt timp.

Pot urmari comanda plasata?

Puteti urmari comanda intrand in contul creat. Mesajul "finalizat' semnifica ca produsele urmează sa fie trimise. In interval de 24 h de la inmanarea coletului, veți primi un AWB (numar unic) pentru urmarire in timp real. Veți primit rapoarte de monitorizare colet și durata livrării la adresa menționată. In general, curierul vă va trimite un SMS de sosire in ziua respectiva.

Care sunt metodele de livrare folosite?

Am decis ca furnizorii pe care ii consideram competenți sunt FAN Courier, UPS, Cargus, Sameday, si GLS. Nu vor exista taxe vamale pe care sa trebuiasca sa le achitati desi livram din afara.

Cat costa transportul?

Costul de transport e variat intre 15 si 25 RON, depinzând si de greutatea coletului si metoda de livrare aleasa (standard sau urgent). Nu percepem cost aditional cand ajunge coletu la destinatar. Daca vi se cer bani la sosirea comenzii, refuzați primirea coletului. Astfel de erori s-ar putea sa apara si va garantam o expeditie noua.

Cand ajunge comanda la domiciliul?

Termenul de livrare depind de factori logistici. Potențiale întârzieri ar putea surveni in funcție de:

  • Metoda livrare: standard/express
  • Curierul ales (fiecare companie ar putea avea propriile reguli de transportare)
  • Disponibilitatea produselor
  • Sarbatori si zile guvernamentale nelucratoare
  • Conditii meteorologice in anotimpurile de toamna si iarna

Întârzieri neprogramate s-ar putea ivi când stocurile se epuizează in depozit. Noi vom contacta furnizorul sa cere o restocare in 4-5 zile lucratoare. De regula, produsele trimise in regim standard ajung in 20-22 de zile calendaristice. Comenzi rapide prin curierat urgent ajung 7 zile.

Cum fac daca mi s-a pierdut coletul?

Daca observati ca termenul livrarii a fost depasit, nu va îngrijorați. Pierderea nu presupune costuri deoarece apartine de responsabilitatea DPD Courier.

Pot plati comanda la livrare?

Pana la un anunț oficial, rambursul este indisponibila. Refuzarea coletelor in mod repetat afectează colaborarea cu furnizorii, dar ne vom gandi serios la aceasta optiune pe care s-ar putea sa o implementam in viitorul apropiat.

Care conditiile politicii de retur?

Pentru rambursarea banilor in timpu util, nu rupeti sigiliile si nu deschide pachetul. Ne rezervam dreptul de a refuza un colet cu folii incomplete, incepute, distruse, sau deteriorate. In 14 zile va vom restitui suma platita.

Trebuie completat formular de retur?

Da. Va rugam sa-l completati mentionand: denumire produsului, motivul si daca doriti inlocuire sau nu rambursarea banilor. Nu uitati de semnatura si numele complet.

Exista condiții generale de returnare?

Da. Respectati-le pentru eficienta desfasurare a colaborarii de la inceput si pana la final.

Pentru a accepta returnarea, trebuie indepinite conditiile de mai jos:

  • Fara urme de uzura
  • Fara defecte sau urme vizibile de lovire
  • Termenul nu trebuie sa depaseasca 15 zile de la achizitionare
  • Va putem respinge expeditia daca observam eticheta deteriorata sau amabajul greșit. Aveti raspunderea de a ne retrimite coletul in stare intacta.

Am primit produse incorecte. Cum procedez?

Ne cerem scuze in avans daca s-a intamplat asta. Ne vom remedia greseala printr-un discount de refuzat. Discutați cu un operator pentru detalii.

De ce lipsesc produse din comanda mea?

Din motive operationale cel mai probabil la ambalare s-a observat indisponibilitatea anumitor produsele in deposit. Pentru economisirea de timp, v-am trimis comanda in transe. Urmatoarea transa va ajunge imediat ce stocul la fi refacut in decurs de o saptamana.

Contul meu