Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Testosteron Scăzut: Creșterea Prin Tratamente Naturiste Și Medicamente

Ce Este Testosteronul La Bărbați

Ca hormon masculin de căpetenie, testosteronul este gestionarul funcțiilor sexuale masculine. Producția lui începe încă din adolescență in testicule. Glanda pineala controlează producția de testosteron. Însă acesta nu apare doar la masculi. Și femeia produce testosteron în ovare, doar că producția este aproape pe jumătate din cea a bărbatului.

Rolul testosteronului începe încă de dinainte de naștere determinând sexul din stadiu embrionar. După naștere, producția se stopează, dar revine în pubertate când este responsabil pentru îngroșarea vocii, creșterea penisului și apariția părului corporal și pubian. 

Articol Conex: Cumpara Viagra online fara reteta 100 mg pentru barbati in Romania

La adult, hormon induce o creștere accelerată a libidoului, sporește forța și masa musculară și îngroașă vocea. Spermatogeneza și calitatea spermatozoizilor este puternic influențată de testosteron.

Care Sunt Semnele De Testosteron Scăzut

Testosteronul fluctuează atât pe timpul zilei, cât și al lunii sau al anului. Este influențat de starea noastră psihologică dar și de alimentație și oboseală. Printre simptomele cele mai întâlnite în cazurile de reducție testosteronică sunt cele ce țin de sexualitate. Problemele erectile asociate cu o scădere de libido, reducerea volumului de lichid seminal, dar și micșorarea testiculelor sunt manifestările care împing bărbații să caute ajutor. Calviția este și ea asociată cu o deficiență de testosteron, la fel și dereglări ale somnului, senzații de oboseală, slăbirea mușchilor și acumularea de țesut adipos. Psihicul este alterat și el din cauza acestui deficit hormonal, rezultând în schimbări bruște de stare și neliniște.

Creșterea Testosteronului Este Posibilă

Situația este reversibilă. Există mai multe metode de a încuraja corpul să producă acest hormon atât de necesar unei vieți masculine normale. Să trecem împreună prin opțiunile pe care le aveți, aranjate în funcție de gravitatea circumstanței în care sunteți.

Creșterea Testosteronului În Mod Natural

Alimentația zilnică poate fi o unealtă foarte eficientă în procesul de ridicare a nivelului de testosteron. Secretul se află în oceane. Tonul, bogat în vitamina D, este ideal, dar și alți pești precum somonul și sardinele. Cu un conținut ridicat de vitamina D este și laptele, gălbenușul de ou și cerealele integrale. Dovleacul, fasolea și fructele de mare sunt bogate în zinc, care ajută și la relaxare psihică.

Articol Conex: Cumpara Kamagra Oral Jelly 100mg fara prescriptie online

Sedentarismul trebuie sa devină amintire. Efortul fizic susținut induce o sete hormonală, auto-satisfăcută de organism prin mobilizarea resurselor înspre satisfacerea ei. Un somn de cel puțin opt ore pe noapte este crucial, la fel și renunțarea la consumul de alcool zilnic.

Tratament Naturist Cu Testosteron Bărbați

Dacă testosteronul nu crește în urma dietei și a îmbunătățirilor de viață, este posibil să necesitați de suplimente. Puteți opta pentru cele organice sau cele disponibile fără rețeta. Acestea se găsesc fie în farmacii sau magazine naturiste, fie online. Oferta este foarte vastă. Sunt populare printre sportivii cu obiective în sporirea mesei musculare.

Medicamente Pentru Creșterea Testosteronului

În cazuri extreme, specialistul medical poate prescrie un tratament medicamentos. Doctoriile se eliberează doar pe baza de prescripție după efectuarea unui set de analize. Această ultimă variantă este rezervată cazurilor grave, în care depleția de testosteron este severă.

Contul meu