Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Orgasmul Femeilor: Manifestările Stimulării Clitoridiene și Ejacularea

Orgasmul feminin a fascinat încă din antichitate. Este văzut că plăcerea supremă, prin care sufletul femeilor transcende într-un univers paralel și se inundă de euforie. Bărbații sunt chiar geloși pe intensitatea orgasmului femeiesc, dar și pe faptul că norocoasele pot avea multiple explozii de plăcere pură în aceeași partidă. Haide-ți să învățăm despre orgasm și despre arta de a dărui unul femeii iubite sau dumneavoastră în momentele suave de intimitate.

Uite Ce Este Un Orgasm!

O abordare romantică a acestui fenomen vine de la francezi, care numesc „Le petit mort”. Tradus înseamnă „mica moarte” și se referă la senzația de deconectare față de realitate pe care o femeie o are când juisează. Însă diferența dintre orgasmul bărbătesc și cel femeiesc este uriașă.

Orgasmul La Femei Din Perspectiva Științifică

Știința dezbate pe marginea subiectului. La bărbat, orgasmul este necesar procreări, pentru femei este interpretat că un bonus evolutiv. În rândul multor specii de mamifere, orgasmul feminin expulzează ovulele din trompele uterine. La oameni, expulzarea se face spontan.

De-a lungul evoluției, natura a lăsat femeia să își păstreze orgasmul, cu toate că nu îndeplinește o funcție în procesul de copulare, dar l-a și intensificat. Pe lângă cel al bărbatului, care durează între 3 și 10 sec, cel feminin atinge jumătate de minut, în repetate rânduri în același act sexual.

Secretul Orgasmului Clitoridian

Poate ați auzit de cele două mari tipuri de orgasme, vaginal și clitoridian. Prima variațiune este rar întâlnită, fiindcă majoritatea terminațiilor nervoase excitabile nu se găsesc în interiorul vaginului, ci pe suprafața clitorisului. Stimularea clitoridiană este secretul atingerii climaxului.

Articol Conex: Lovegra, Viagra pentru femei de 100 mg acum de vanzare online fara reteta in Romania

Clitorisul este butonul magic care declanșează eliberarea tensiunii amoroase. Acesta poate fi masat cu degetele, lins, supt, pupat sau alintat cu vibrațiile amețitoare ale jucăriilor sexuale.

Cum Se Manifestă Orgasmul La Femei

Dacă sunteți atent la nevoile și trupul partenerei, nu aveți cum să nu recunoașteți un orgasm. Contracțiile musculare sunt primul indiciu. Atât mușchii pereților vaginali cât cei abdominali, dar și fundul, coapsele și brațele, intră într-o intensă stare de încordare.

Respirația devine greoaie, chiar oprindu-se secunde bune. În punctul culminant, multe domnițe nu își pot stăpânii țipetele de extaz. Mai este o manifestare a orgasmului, despre care vorbim pe larg în paragraful următor.

Adevarul Despre Ejacularea La Femei

Mulți bărbați consideră asta un mit sau nici măcar nu au auzit de asemenea urmare a orgasmului. Însă ejacularea feminină este o realitate. Nu seamănă deloc cu cea masculină. Femeile nu produc lichid seminal și spermatozoizi.

Unele femei eliberează un jet puternic din uretră când juisează. Americanii îl denumesc „squirt”.

Nimeni nu știe cu exactitate ce este. Unii specialiști susțin că este un produs al glandei lui Skene, un fel de prostată femeiască. Alte cercetări arată că este în mare parte urină.

Femeile raportează o senzație asemănătoare cu cea pe care o ai atunci când vrei să faci foarte tare pipi. Cele mai multe se abțin din a se elibera când fac amor sau se masturbează, ceea ce reduce durata și nivelul plăcerii resimțite.

Însă femeile care își oferă libertatea de a ejacula în timpul sexului spun că se simt confortabile cu astfel de picanterii datorită conexiunii pe care o au cu partenerul. Lipsa de rușine și comunicarea sunt importante pentru o viață sexuală împlinită. Într-un cuplu în care ea poate să ejaculeze fără rețineri, indiferent de sursa acelui lichid, partenerii au plăceri nemărginite în dormitor iar sexul e protejat împotriva monotoniei.

Contul meu