Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Mărimea Medie a Penisului Și Mărimea Ideală Pentru A Satisface O Femeie

Un motiv de stres și rușinare între bărbați este dimensiunea mădularului. Cu precădere la ultimele generații care au crescut cu pornografie online, teama de a nu o avea mică este prezentă. Asta pentru că în comparație cu tot ce se vede în videoclipurile pentru adulți, instrumentul lor poate părea destul de mic. Dar acesta este un bias de gândire, ușor demontabil. Producțiile deocheate aleg actorii supradimensionați. Nicicând să nu va comparați. Să deslușim împreună ce înseamnă un penis mediu.

Mărimea Medie A Penisului Conform Statisticilor

Dezbatem cu statistica pe masă. Studiile arată că 85% dintre femei sunt satisfăcute cu proporționalitatea aparatului genital al partenerului. Ciudat e ca bărbații nu sunt siguri pe ei, fiindcă 45% dintre domni consideră penisul lor subdimensionat.

Când aducem vorba de medii, un instrument normal se încadrează între 7 și 10 centimetri nesculat, cu o circumferință de aproximativ nouă centimetrii.

Articol Conex: Cumpara Kamagra Oral Jelly 100mg fara prescriptie online

Aflat în erecție, un organ tipic măsoară de la 12 la 16 cm, cu o circumferința de 12. Dacă vă încadrați în acești parametrii, nu va impacientați. Veți putea impresiona ibovnice, în special dacă știți să folosiți cât mai bine scula din dotare. Internetul oferă o droaie de articole ajutătoare și ghiduri pe tema amorului satisfăcător. Exista poziții ce permit o penetrare adâncă și deplină. Alt secret e preludiul satisfăcător. O femeie înfierbântată este mai orgasmică.

Cum Se Măsoară Corect Penisul

Există două măsurători legate de dimensiunile bărbăției. Atât lungimea cât și grosimea se iau în considerare. Iată cum să va măsurați că să obțineți datele corecte. Se măsoară de la baza dinspre zona pubiană, deci lungimea din partea superioară, până la capătul capului. Grosimea se măsoară la jumătatea lui de jur împrejur. Luați măsura grosimii cu o bucată de ață, apoi să așezați ața pe rigla de măsurat.

Câți Centimetrii Intră Într-O Femeie

Această întrebare are mai multe răspunsuri. La fel ca penisurile și vaginele diferă de la o persoană la alta. În primul rând, dimensiunea vaginală diferă în funcție de gradul de excitare. Dilatarea vaginala echivalează cu erecția.

Articol Conex: Levitra Generic 20 mg (Vardenafil) fara reteta acuma si in farmacia noastra online

În stadiu relaxat, un vagin are o adâncime de circa șapte centimetrii în timp ce deschiderea este cu aproximație 2,5 centimetrii. Odată excitat, poate ajunge la 12-15 centimetrii. Însă pereții vaginali sunt elastici și se pot întinde după caz.

Care Este Mărimea Ideală Pentru A Satisface O Femeie

Să nu ne ascundem după deget și să spunem că mărimea nu contează deloc. Un măricel poate obține orgasme mai ușor din cauza că stimulează inervațiile cervixului. Dar nu doar acei nervi pot duce la satisfacție. S-a demonstrat că majoritatea femeilor au simțăminte orgasmice din pricina stimulări clitoridiene, iar femeile care sunt într-o relație conexiune emoțională cu pot atinge mai grabnic climaxul.

De asemenea, terminațiile nervoase care se află în colul uterin, sunt la intrare. De aceea lor le pasă mai mult de grosime. O lungime standard al unui penis se poate descurca bine în a le provoca plăceri. Dacă simțiți nevoia să compensați, puteți oricând să aveți grijă de butonul ei magic. Clitorisul necesită atenție prin mângâiat cu degetele, sărutat și lins.

Contul meu