Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Intrebari frecvente

Cand a fost înființată compania?

Povestea a inceput din dorința arzătoare de a darama mentalitățile Europenilor atat de înrădăcinate in comunism si gandire invechita de peste 50 de ani. Ne consideram inovatori intr-o industrie competitiva, ahtiata de profit in care doare cei onesti vor triumfa.

Am reusit sa devenim un brand international cu o evoluție exceptionala. Incercam zilnic sa ne ridicam la nivelul asteptarilor printr-o politica si o comportare ireproșabilă si fara cusur ce ne deosebeste de alti comercianți sau competitori.

Utilizam si administram un model de afaceri bine integrat, pornind de la productie interna si pana la distributie in Europe, in peste 40 de tari. Dorim sa incurajam oamenii adulti sa-si asculte instinctele si sa celebreze plăcerea sexuala ca drept nativ.

Vindeți offline?

Nu. Dispunem doar de farmacie virtuala pentru a ne menține clientela deoarece suntem nisati pe un domeniu privat. In ciuda experientei si a extinderii pe piata romaneasca, am decis online-ul ne definește fiind in continuarea solutia ideala.

Pot sa comand fără cont virtual?

Nu. Automatizarea procesului ne usureaza munca, și astfel produsele dorite va vor fi livrate extrem de rapid prin inregistratea datelor online.

Dispuneți de acreditari si permisiuni?

Da. Avem acreditarile necesare in Uniunea Europeana. Desi operam peste hotare, suntem la curent cu legile intrate in vigoare din Romania. Autoritatea Națională de Managament al Calității în Sănătate (ANMCS) ne autorizeaza vanzarea prin legile adoptate de Camera Deputaților si promulgata in Monitorul Oficial.

Cum iau legatura cu serviciul asistenta clienți?

Intervale orare de functionare sunt: luni-vineri intre 9-17.

De unde importate produsele si cum pot sti ca sunt originale?

Importam produse acreditate de calitate superioara din tarile aferente Uniunii Europene precum Germania, UK, Franta si Belgia. Garantam originalitatea prin autorizatii obtinute din institutii oficiale Europene. Toate certificarile le gasiti sub forma de sigla la finalul platformei.

Cum for fi prelucrate datele mele personale?

Strict comercial in legalitate cu legile GDPR de onorare comenzi virtuale si facturare corespunzatore in cardul intern al companiei. Pentru detalii va invitam sa studiati politica noastra de confidențialitate.

Cate produse pot cumpăra?

Nu avem restrictii dar va indemnam sa va limitati ca cantitati realiste, consumabile pana ce ating pragul expirarii intr-un interval pornind de la 24 la 48 de luni.

Exista comanda minima?

Deoarece cumparatorul plateste costurile de transport, condiție e sa cumparati minim o cutie din gama preferata. Nu vindem produse per bucata desi puteti opta pentru cele de testare in flacoane mici sau fiole de unica folosinta.

Cum pot folosi cuponul de reducere?

Oferim diverse tipuri de reduceri. Verificati constant adresa de email - inclusiv in folderul de spam. Reducerile si cupoanele reducerilor sunt limitate. Daca aveti un cupon de reducere puneti-l in cosul de cumparaturi. Reducere va fi aplicata la finalizare in checkout.

Exista opțiunea de transport gratuit?

Da. Aplicabila coletelor de depasesc anumite sume impuse. Va oferim transport gratuit iar pentru detalii, dati-ne un semn la departamentul de asistenta. Aceștia va vor raspunde operativ la întrebările legate condițiile de beneficiere de transport gratuit.

Cum modific date de contact gresite?

Prin editarea manuala a profilului. Ștergeți datele incorecte si editati verificand de doua ori. Daca ati plasat o comanda dar datele sunt gresite, informati-ne pentru a comunica curierului ca produsele trebuie livrate la alta adresa, sau ca numele destinatarului este greșit si trebuie modificat.

Unde vad oferte speciale?

Produsele reduse sunt dispuse in sectiune 'SALE". Acestea vor avea un discount sub forma de clasica de '-10%', '-50%' si a.s.m.d. Pentru a fi la curent cu cele mai mari reduceri, abonati-va la newsletter-ul nostru saptamanal. Pregatim lunar surprize, bonusuri si suplimentari pentru a va rasplati pentru increderea acordata.

Mi-am uitat parola. Cum o pot recupera?

Daca nu reusiti sa accesati contul mergeti la sectiunea de “Logare” veti vedea un mesaj intitulat “Am uitat parola”. Un link de resetare va veni iute pe email. Urmati intructiunile de resetare.

In ce orase livrati?

In majoritatea oraselor - Suceava, Bacau, Baia Mare, Cluj, Pitesti, Galati, etc. Va rugam verificati site-urile furnizorilor de curierat cu care colaboram pentru asigurarea ariei de acoperire orasul dumneavoastra.

Am omis mailul de confirmare cont. Ce fac?

Verificati corectitudinea datelor introduse pe site si mai faceti o încercare.

Cum pot primi factura?

Procesul este automat la finalitatea comenzii si e dispus in format electronic ca si atasament unde veti gasi suma de plata, taxele cu valoare adaugata in conformitatile legilor (VAT 25%), si totalul aplicat cardului dvs.

Mi-a picat internetul in timpul plasarii unei comenzi. Cum rectific?

Dati "Refresh" la pagina din browserul PC-ului (Chrome, Mozilla, Firefox, sau Safari). Introduceți datele din nou, produsele dvs ramanand in cos pe perioada nelimitata. La epuizarea stocurilor, va surveni un mesaj sub produsul dorit marcat cu "stoc epuizat".

Cum pot sa-mi schimb parola?

Accesați "seteaza alta parola" tastand "salveaza".

Aveti politica de confidentialitate?

Este pe site, in josul paginii. Va respectam toate drepturile si dorim sa fim respectati. Ca si cumparatori fidel, aveti dreptul la:

  • rectificare, corectare fara intarzieri justificate a informatiilor incomplete
  • stergerea informatiilor daca este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare sau va opuneti prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze.

Sunt OTC-urile ilegale?

In niciun caz, iar ca exemplu de OTC cele mai comerciale sunt: ibuprofen, algocalmin, aspirina, paracetmolul. Genericele noastre ar putea fi marcate sub denumirea de OTC.

Conditii de retur

Clientul poate primi banii înapoi in 2 saptamani calendaristice de la receptionarea si stabiliare ca au fost indeplinite toate conditiile. Consumatorul este indreptati sa notifice in scris renunțatul la cumparare fata de comerciant; fara a fi nevoie de invocarea unui motiv. In situația anterior mentionate, cheltuielile de expediție vor fi suportate de primitor potrivit dispozițiilor din legea O.G cu nr. 130/2000.

Imi este de ajutor cardul de sanatate CNAS?

Desi nu va este de folos pentru beneficierea de reduceri, va poate ajuta in mod personal la analiza propriei conditii de sănătate. Un consult de rutina, o analiza la sange sau de urina va lamuri total indoielile.

Cum devin client fidel?

Ne apreciem clientii si dorim sa-i fidelizam prin oferte imbatabile si irezistibile. Reducerile substantiale le primesti prin e-mail asa ca profitati de ocazie daca aveti tichete de discount la dispozitie.

Unde citesc testimoniale ale cumparatorilor?

Recenziile clienților sunt dispuse anonim pe site in sectiunea de "Homepage" pentru pastrarea confidentialitatii. Apreciem feedback de orice natura ca sa imbunatatim un business pornit din pasiune.

De ce nu merge website-ul?

Programam sesiuni de mentenanta lunara periodice pentru asigurarea si pastrarea securitatii si buna functionare a platformei. Nu va panicați. Va vom anunta din timp pentru evitarea eventualelor neplăceri precum comenzi întrerupte subit.

Mulțumim pentru interesul acordat si speram ca răspunsurile sunt satisfacatore nevoilor voastre. Ne gasiti online si receptivi pe chat daca doriti sau aveti nevoie de recomandări.

Contul meu