Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Îmbunătățirea Viețîi Sexuale: Zonele Erogene La Femei Și La Bărbați

Escapadele din spatele ușilor ferecate pot fi perfecționate indiferent de motiv. Poate sunteți într-o relație care a trecut testul timpului și doriți să reaprindeți flacăra patosului intim. Sau sunteți la început și unicul scop este de a vă copleși partenerul sau partenera cu senzații intense. Irelevant de vârstă sau statut conjugal, puteți crește calitatea vieții amoroase peste noapte cunoscând un simplu truc. Este vorba de părțile corporale cu cele mai multe terminații nervoase care răspund la stimuli ludici. Să explorăm corpul ambelor sexe.

Care Sunt Zonele Erogene Ale Femei?

Deși orișicare domnișoară are punctul ei secret, femeile au în comun șapte zone unde oferind atenție sigur nu o să greșești. Acestea sunt urechiuțele, buzițele, gâtul, sânii, fundul, coapsele interioare, și bineînțeles, vaginul. 

Articol Conex: Lovegra, Viagra pentru femei de 100 mg acum de vanzare online fara reteta in Romania

Fetele tresaltă și atunci când le săruți încheieturile mâinilor sau picioarele delicate.

Avantajele Excitării Zonelor Erogene Ale Sexului Frumos

Pentru doamnele mature, acordarea de atenție asupra acestui detaliu preludic poate avea beneficii nesperate în lupta cu simptomele vaginului uscat. Din cauza dereglărilor hormonale cauzate de menopauza, excitarea și umectarea apar greoi, însă cu stimularea prelungită și erotică a acestor zone, lucrurile pot lua o întorsura plăcută.

Care Sunt Zone Erogene Ale Bărbaților?

Ignorate cu regularitate atât de iubite cât și de ei înșiși, bărbații trebuie să își descopere o etapă avansată a sexualității, profitând de toate plăcerile pe care propriul trup le poate oferi. Există negreșit un stigmat asupra preludiului masculin, care de regulă este ignorat complet. Deși nu sunt întocmai atât de extinse și activatoare precum ale femeilor, ele pot fi utilizate pentru un minunat preludiu.

Gâtul și urechile sunt probabil cele mai eficiente zone non-intime care pot aprinde dorința erotică într-un bărbat. Urechile lui răspund și la stimulul expirației apăsate care da indiciul unei femei dornice de nebunii. Deși o mică parte din domni sunt dispuși sufletește să se lase vrăjiți de ațâțare pectorală, sfârcurile lor sunt cu

indiscutabil altă zona care îi poate răscoli. Spatele este la fel de răspunzător. Masajele, ușoarele zgârieturi de unghii și săruturile sunt metodele prin care acesta se poate activa. Cu cât coborâți mai jos înspre partea lombară, cu atât stimulii se intensifică.

Beneficii Masculine Aduse De Zonele Erogene

Unul din motivele pentru care zonele erogene masculine sunt neglijate este supraexcitarea înaintea actului sexual. Această poate scurta perioada de penetrare, așa că pentru bărbații care se confruntă cu ejaculare timpurie, un îndemn bun este să se concentreze mai mult pe ea în timpul preludiului.

Articol Conex: Levitra Generic 20 mg (Vardenafil) fara reteta acuma si in farmacia noastra online

Însă beneficiile apar în special la domnii aflați în etate sau la oricine găsește greu să obțină și să mențină o erecție vânjoasă. Zonele erogene sunt capabile să activeze mecanisme psihologice care suprascriu temerile de performanță și sinchiseala ce cauzează disfuncția erectilă.

Însă exploatarea zonelor erogene nu trebuie să rămână doar o activitate a preludiului. Aceasta poate fi foarte ușor integrată în actul amoros propriu, îndeosebi la femeie. O combinare între penetrare și excitarea unei zone erogene va crea o senzație de plăcere cu multiple puncte de origine, fapt ce va mări posibilitatea de orgasm și accelera drumul până la climax.

Așadar, aceste simple metode de îmbogățire a experiențelor pasionale dintre iubiți sunt cele mai la îndemână. Sunt absolut gratuite, nu sunt invazive și rezultatele lor sunt instantanee. Mai mult decât atât, ele sporesc conexiunea sentimentală și spirituală între iubiți, datorită faptului că organismul eliberează oxitocină atunci când avem parte de mai mult contact fizic. Această este supranumită și hormonul dragostei și prin ea va puteți reîndrăgosti de partenera.

Contul meu