Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Igiena Inginala La Bărbați: Mâncărimi, Miros Neplăcut Și Iritatie

Igiena Intimă La Bărbați

Zona de sub centură a bărbaților este mai protejată în fața eventualelor infecții cu transmitere sexuală. Nefiind o suprafață atât de expusă precum în cazul doamnelor, bacteriile și fungii nu au mare impact. Totuși, aceștia pot purta venerice asimptomatice, de aceea o igienă precară creează condiții propice dezvoltării elementelor disturbatoare. Însă nu toate neplăcerile sunt pricinuite de boli. Simpla igienă necorespunzătoare poate avea urmări. Trebuie să delimităm inconfortul cauzat de nerespectarea normelor de igienă și cel provenit de la o boală.

Iritație În Zona Inghinală Bărbați

Iritațiile inghinale nu sunt întotdeauna semnul unei maladii venerice. Acestea pot surveni din mai multe motive. Anotimpul călduros și lungile zile petrecute muncind pot provoca senzația de iritare, în zona inghinală și pe suprafața scrotului din cauza excesului de transpirație. Înlăturarea părului pubian cu lama de bărbierit sau folosirea lenjeriilor din materiale neprietenoase cu pielea pot și fi ele cauzatoare de iritare.

Mâncărimi Persistente În Zona Intimă La Bărbați

Dacă resimțiți și o mâncărime puternică, chiar și după igienizare, este posibil să vorbim de o infecție fungică sau o condiție provocată de acarieni. Cea mai răspândită la bărbați este candidoza bărbătească, pricinuită de ciuperca Candida Albicans, iar scabia este cea mai întâlnită venerică a cărei cauză sunt acarienii.

Articol Conex: Super Kamagra 100 mg - acum disponibil si in Romania fara reteta

În aceste cazuri, chiar și dacă urmați un tratament, este recomandat să treceți printr-un proces de igienizare totală a garderobei și a întregului cămin. Lenjeriile de corp și cele de pat care vin în contact cu pielea trebuiesc curățate cu atenție, pentru că factorii infecțioși se pot ascunde în ele și să revină de îndată ce găsesc un mediu adecvat de înmulțire pe corpul dumneavoastră.

Mâncărimile intime pot fi provocate și de afecțiuni non-infecțioase cum ar fi des întâlnitul psoriazis, o autoimună ce bântuie preponderent sexul masculin. Afecțiunile coloanei vertebrale și deteriorarea nervilor cauzează senzații de mâncărime, care sunt însoțite de dureri de spate și picioare.

Miros Neplăcut După Baie În Zona Intimă La Bărbați

Uneori, infecțiile cu ciuperci se manifestă și printr-un miros pestilent. Fie că e vorba de scurgeri lipicioase cu miros urât sau de un miros ciudat al pielii și al transpirației, acesta persistă sau reapare la câteva minute după ce faceți dus.

Printre cele mai comune cauze amintim smegma, care este acumularea de sebum, bacterii și celule moarte în jurul capului penisului. Această se înlătura cu o igienă corespunzătoare.

Cât despre bolile venerice care pot genera un miros neplăcut persistent în zona intimă, cele mai vizate sunt gonoreea și chlamydia. Alte simptome gonoreeice sunt scurgerile albe, galbene sau verzi, senzație de arsura în timpul urinării și inflamarea prepuțului. Discutând de chlamydia, această vine însoțită de nereguli sadiacente precum scurgeri de lichid alb și subțire, durere la urinare și resimțire dureroasă la nivelul testiculelor.

Tratamente Naturiste Pentru Iritații În Zona Inghinală La Bărbați

Dacă iritația e neînsoțită de alte repercursiuni regăsite în paragrafele anterioare, puteți scapă forte ușor. O măsură imediată pentru aceste neplăceri sunt dușurile dese și utilizarea pudrei de talc. Pentru o mai bună igienizare a zonei, o spălare cu ceai de mușețel sau coadă șoricelului este excelentă.

După o corectă igienizare, aplicarea unui strat de crema de gălbenele va ajută la reducerea roșeții și la calmarea senzației de mâncărime. Totodată, crema de gălbenele va revigora pielea și ii va redă bariera naturală ce o să vă protejeze pe viitor.

Contul meu