Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Exerciții Kegel Pentru El: Cum Le Facem, Beneficii Și Contraindicații

Dacă credeți că acest tip de antrenare a mușchilor pelvieni este dedicat doar domnișoarelor, vă înșelați. Principiul din spatele acestei tehnici este de a tonifia musculatura și țesuturile din zona pelviana și genitală. Ambele sexe se pot bucura de beneficiile acestei metode, iar în rândurile ce urmează puteți citii totul despre cum aceste exerciții pot îmbunătății viată oricărui mascul.

Ce Fac Exercițiile Kegel Pentru El

Bărbații își doresc să le practice pentru recăpătarea funcțiilor sexuale, dar ajută și în alte departamente. Buna funcționare a vezicii și a intestinelor sunt condiționate de o stare adecvată a musculaturii pelviene. În cazul incontinenței urinare și-au demonstrat eficacitatea, ajutând la controlarea sfincterelor. Digestia este îmbunătățită în urmă acestui proces.

Articol Conex: Cialis Original 20 mg in farmacii la un pret ieftin in Romania fara reteta

Însă cele mai căutate beneficii afectează viată sexuală. Obținerea și menținerea unei erecții mai tari pentru o perioada mai lungă sunt primele efecte observabile. Totodată, vascularizarea puternică a zonei intime va activa terminațiile nervoase din penis, ceea ce rezultă într-un grad ridicat de excitare, ce conferă atingerea unor orgasme intense. Beneficiul cel mai de seamă este creșterea nivelului de control al orgasmului. Ranforsarea sfincterului permite controlul și întârzierea ejaculării, permițând actul sexual prelungit și îndestulător pe cale non-invazivă, fără tratament sau costuri bănești de orice fel.

Cum Se Fac Exercițiile Kegel Pentru El

Înainte de a vă apuca de treabă, trebuie să cunoașteți mușchii asupra cărora e necesară concentrarea. Fiind niște mușchi ce se găsesc în interiorul cavității abdominale nu sunt ușor de localizat. Prin acest simplu truc o să îi identificați.

Se realizează în timpul urinării. Când jetul curge, încercați să reduceți presiunea contractând partea interioară a pelvisului. Faceți asta fără să încordați fesele, picioarele sau abdomenul și continuați să respirați normal. De-ndată ce reușiți să controlați confortabil presiunea jetului de urină, ați localizat musculatura vizată în antrenament. Creierul dumneavoastră își va aminti senzația și o să fie ușor să activați acei specifici mușchi.

Odată identificați, este vremea să îi lucrăm. Folosiți următoarea rutină de exercițiu. Încordați mușchii și mențineți așa în timp ce numărați încet până la cinci. Apoi eliberați contracția în timp ce numărați din nou până la cinci. Nimic mai simplu. Repetați acești doi pași de 10 ori și ați terminat o serie. Pentru eficientă, faceți trei serii a câte 10 repetări în fiecare zi.

Exerciții Kegel Contraindicații

Deși nu există efect vătămător pentru exercițiile kegel de bărbați, acestea nu sunt recomandate celor care au suferit de curând intervenții chirurgicale la nivel abdominal sau inghinal. Dacă ați fost operat de apendicită sau hernie ombilicală, cel mai bine este să amânați începerea acestor practici până după vindecare.

Articol Conex: Cumpara Generic Viagra (Sildenafil) 25, 100mg fara prescriptie in Romania

Kegelul pentru domni este bun la toate vârstele, dar în special pentru cei aflați în etate. Însă dacă apar dureri la nivelul abdomenului, e posibil să folosiți o tehnică greșită.

Miturile Despre Efectele Negative Ale Exercițiilor Kegel

Există mituri care spun că exercițiile kegel pot cauza pierderea capacității de ejaculare. Defapt, kegelul pentru bărbații ne poate ajuta să controlăm mai bine ejacularea, rezultant într-un act sexual prelungit și o satisfacție de cuplu sporită. În plus, jetul ejaculării va fi și el îmbunătățit, ceea ce e impresionant pentru orice doamnă sau domnișoară.

Așadar, posibilitatea de extindere a reprezentațiilor erotice vine din interior. Pentru eficacitate, perseverența în această practică este cheia succesului. Mențineți un ritm zilnic al repetițiilor. Integrațiile în rutină și nu conteniți deodată ce resimțiți efectele sperate.

Contul meu