Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Exerciții Jelqing: Totul Despre Tehnică, Cum Funcționează și Contraindicații

Orice mascul dorește mai multă lungime cu care să își penetreze partenera până în cervix. Pe internet se găsesc nenumărate pastile, creme și spray-uri pentru acest scop, dar și aparate de întindere și pompe cu vacuum. Nu mulți știu că încercările de mărire a penisului nu trebuie să coste nici un ban. De-a lungul timpului, domnii au descoperit o serie de metode de întindere care par să funcționeze în multe cazuri. În acest articol vom detalia o nouă tehnică numită Jelqing.

Descoperă Exercițiile Jelqing

Jelquing este o tehnică de întindere și mărire a mădularului care a devenit populară în ultimii ani pe tot mapamondul. Domnii care mai doresc câțiva centimetrii, pot apela la această strategie cu rezultate demonstrate.

Articol Conex: Levitra Generic 20 mg (Vardenafil) fara reteta acuma si in farmacia noastra online

Pentru creșterea lungimii dar și a circumferinței penisului, trebuie să stăpâniți forma adecvată a acestui exercițiu. Motivul din spatele funcționarii lui este împingerea sângelui înspre capătul penisului. Presiunea sangvină va deschide capilarele, vascularizând zona și încurajând alungirea țesuturilor. Concomitent, se vor obține erecții mai țări în urmă repetării metodei, iar terminațiile nervoase din vârful penisului vor fi mai activate, asigurând un grad de excitabilitate mai mare.

Jelquingul este recomandat și suferinzilor de boala Peyronie, pentru îndreptarea curburii excesive. Indiferent dacă curbura este pricinuită de această afecțiune sau survine natural, prin întinderile Jelqing o puteți corecta.

Cum Se Fac Exercițiile Jelqing

Pentru început, trebuie să pregătiți organul pentru sesiunea de întinderi. Nu trebuie să fie erect, dar nici inactiv. O oarecare cantitate de sânge trebuie să circule prin țesutul spongios al penisului. O metodă de încălzire este folosirea unui prosop înmuiat în apă caldă. Căldură va dilata destul țesuturile permițând să începeți.

Exercițiul se realizează după următoarele instrucțiuni. Puneți indexul și degetul mare în forma literei O în jurul penisului, la baza acestuia. Începeți să strângeți până resimțiți presiune. Împingeți domol mâna înspre capul penisului. Veți observa că presiunea începe să crească. Dacă această se dovedește a fi dureroasă, luați-o mai încet. Repetați timp de 25 de minute zilnic.

În Statele Unite mai numesc această practică și „milking” din cauza că gestul seamană cu mulgerea unui uger de vacă.

Cum Știm Dacă Jelqingul Funcționează

Nu este garantat pentru totalitatea indivizilor, însă studii au arătat că tehnicile au adus de la 1,8 la 3,2 cm în plus subiecților care au repetat procesul cu sfințenie patru luni. Consecvența este taina eficacității. 

Articol Conex: Cumpara Viagra online fara reteta 100 mg pentru barbati in Romania

O parte din cei care încearcă nu sunt atât de conștiincioși încât să o repete în fiecare zi pentru o perioada mai lungă de timp. Rezultatele cer sacrificii, iar cei ce nu sunt dispuși să le plătească nu se vor bucură de ele.

Contraindicații Pentru Exercițiile De Jelqing

Nu există cauze reale de panică în cazul exercițiilor Jelquing. Toți bărbații le pot testa, atâta timp cât sunt atenți și nu exagerează cu aplicarea unei presiuni prea mari. Secretul nu constă în cât de tare întindeți penisul, ci în cât de des faceți exercițiile.

Dacă observați o învinețire sau apariția vinișoarelor roșii proeminente la nivelul pielii penisului, trebuie să reconsiderați tehnica. Fie aplicați prea multă forță, fie nu aveți mădularul prea bine încălzit.

Contul meu