Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Despre noi

Bun venit! Suntem romaniafarmacie.com si ne bucuram pentru ca ne-ati ales. Nu v-ati saturat sa fiti jenati si incomfortabil sa cereti Viagra de la farmacist? Sa fiti blamati si condamnati pentru alegerile dvs? Stim ca subiectul e sensibil iar din acest motiv am infiintat romaniafarmacie.com; locul unde oferim soluția perfecta conditiilor medicale blamate de societate ca fiind neimportante.

Avantajul principal este ca nu e nevoie sa parasiti confortul casei pentru a accesa produsele si stimulentele favorite. Nu exista un vânzător care sa intrebe de doriti sa cumparti, unde este prescriptia, sau cand v-ati facut un control ultima data. Din fata calculatorului sa bucurați de libertate deplina si discreție.

Scurt istoric al farmaciei noastre

Cu peste un deceniu de expertiza si un concept unic, romaniafarmacie.com este partenerul de nadejde in cautarea unei rezolvari pentru o aventura sexuala picanta alături de persoana indragita. Accesul la produse calitative e limitat și suntem conștienți de acest lucru. Pretuim sanatatea si consideram cu tarie in toate formele sale. Asadar, va introducem suplimente farmaceutice si servicii de top ce sustin misiunea de a sprijini transformarea pozitiva a vieții intime. 

Valorile noastre sunt canalizate in sentimente de responsabilitate si devotament pe care le resimtim. Ne mandrim cu profesionalismul echipei si integritatea tuturor membrilor. Dorim sa construim relatii de lunga durata cu consumatorii nostri. 

Intrucat business-ul nostrul activeaza pe variate piete internationale, suntem angajati in acordarea continua de asigurari in conformitate cu legislatiile si legile aplicate.

Viziune si valori

Viziunea a fost si este inca de la lansare inradacinata in crearea unui mediu prietenos, 100% acreditat in care sa accesati calitative produse. Suntem specialisti dotati cu pregatire specializata si va ghidam in luarea de decizii realiste. 

Cum functioneaza site-ul nostru?

romaniafarmacie.com a fost construit intr-o maniera usoara si intuitiva alaturi de o firma de web design specializata. Ne-am dorit o platforma cu un feeling fresh, cat mai pozitiv si bine inchega; dar usor de utilizat. In partea dreapta sus, veti gasi butonul de "Cont nou". Accesati-l pentru inceperea procesului de creare. Introducetiva datele de contact pentru a va autoriza sa alegeti produse. Pentru o functionalitate ireprosabila va recomandam sa memorati user-ul si parola in calculator. Astfel, nu va trebui sa le tineti minte cand va relogati. 

Parerile clientilor

Parerea ta conteaza! Suntem fericiti si onorati sa avem clienti multumiti si impliniti. Viziunea este sa oferim sprijin, sfatuire, si sustinere. Suntem facilitatori de sanatate si va invitam sa va exprimati opinia liber. Dorim sa stim ce imbunatatiri ai aduce, iar noi vom centraliza datele pentru a perfectiona functionalitatea.

Ca lideri de piata, expertiza si metodologia folosita stau la baza misiunii. Ne deosebim de concurenta si competitori prin: 

  • Transparenta. Produsele au eticheta proprie si instrucțiuni specifice cu privire la ingrediente si administrare. 
  • Fidelitate. Avem 10,000+ de utilizatori multimiti de rezultatele obtinute. Periodic va fidelizam cu bonusuri atractive si oferte la preturi exceptionale.
  • Siguranta. Va consiliem periodic iar daca sunteti indecis sau nehotarat, va ascultam cu mare drag. Toate informatiile furnizate sunt confidentiale. 
  • Respect si consiliere. Respectul fata de client se castiga in timp. Asumati-va un risc si nu veti regreta ca ne-ati ales sa va fim confident. Actionam etic si nu toleram comportament iresponsabile. 
  • Decizii pragmatice, concrete si practice. Principiile si etica de lucru ne ghideaza si ne fac sa răspundem la toate nevoile, posibilitățile și așteptările dvs. 

Juramantul farmacitului

Suntem corecti, demni si ne luam angajamentul de a va pastra secretele incredintate; rabdatori si ascultatori ne propunem sa-ti castigam respectul, adoptând un comportament etic în raport cu pacienţii. In toate situatiile cu care ne vom confrunta, vom adopta o conduita impecabila axata pe sprijin reciproc.

Contul meu