Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Cum să cumpere

Unica optiune de cumparare se face prin autentificarea virtuala a viitorilor utilizatori. După implementarea contului virtual, pasul urmator este furnizarea numelui din buletin si o adresa valida de email. Verificarea identitatii se face confirmand email-ul primit. Veti fi redirectionati catre site unde sa va tastati parola dorita. Felicitari, ati parcurs primii pasi!

Cum aleg un produs?

Din “Categorii” - sectiune aflata pe bara de sus a meniului unde sunt toatele gamele expuse. Alegeți cantitatea si bifati casuta “Adauga”. Cosul dvs va fi updatat de sistem împreună cu cantitățile alese si numarul de cutii.

Pot cumpăra doar 3-4 pilule?

Nu. Pachetele noastre sunt sigilate in folii. Pentru testarea calitatii, dispunem de mici cutii de teste pentru a va capta incredere. Comandati-le pentru a va convinge de calitatea genericelor nostre.

CUm adaug un card/cont bancar?

Pentru comandare, acceptam cardurile marca Visa. Maestro sau Mastercard. Asigurați-va ca nu exista o limita prea mica de cheltuieli, media generala la comandare fiind de 900 lei. Pentru a evita alte neplăceri, verificați ca dispuneti de fonduri suficiente.

Pot plati cu card strain in EUR/USD?

Da. Doar sa fie una din marcile menționate. Conversia in RON sa fi facuta in mod automatizat fara costuri de exchange aditionale; dar in functie de banca emitenta.

Acceptati PayPal, Stripe, Skrill?

Momentan, nu. Daca ne razgandim va vom anunta in mod oficial. Urmatiti pagina de News/Blog pentru detalii promotionale, articole recente, recenzii, si altele.

Cum platesc folosind cardul?

Introduceti cele 16 cifre ale cardului, luna si anul expirării, si un cod CVV (afisat pe spate si compus din 3 cifre). Pentru confirmare finala, e posibil sa primiți un cod de securitate pe telefon. Pentru acceptare sa il introduceti in platforma.

Exista limite la cumpărăturile online?

Nu. Limitati-va la doze de consumare in timp de 90 de zile pentru a nu fi nevoit sa le aruncati.

Cum anulez o comanda?

Anularea se face in 24h de la plasare.Va restituim banii daca:

  • Sistemul nu a terminat procesarea
  • Returnati procesele nefolosite cu sigiliul pe ele. Nu ne asumam raspunderea pentru costurile returului.

Cand ajunge comanda acasă?

Intre 5 si 21 de zile, in functie de livrator: standard sau rapid si de disponibilitate in depozitul nostru.

Care sunt pasii pentru aplicarea cuponului de reducere?

Verficati-l sa fie valabil si aplicabil. O data parcurs acest pas, reducerea se aplica in cos. Dupa alegerea produsele preferate, adaugati codul reducerii. Apăsați “Finalizeaza comanda”. Veti vedea suma ramasa de plata in urma folosirii cuponului.

Pot suna sa plasez o comanda?

Nu. Autentificarea este obligatorie si trebuie sa va autentificam identitatea online.

Din ce motiv mi-a fost refuzata plata cu cardul?

Refuzul platii bancar s-ar putea întâmpla dacă:

  • Nu dispuneti de fonduri suficiente
  • Aveti o limita la plati ce trebuie contramandate sau reziliate
  • Respectivul card nu are marca tipurilor anterior mentionate

Sunati la banca emitenta si cereti detalii in cazul in care plata a fost refuzata.

Detaliile facturarii si livrarii

Acum ca aveti produsele, urmariti pasii si selectati detaliile facturării, tipul de curier si metoda platii. Cititi termenii si conditiile impuse, si bifati casuta “Accept termenii & conditiile romaniafarmacie.com”. Pasul final este sa apasati butonul “trimite”. In scurt timp, pe email veti vedea confirmarea.

Detaliile comenzii mele sunt publice?

Nu. Sunt impartasite doar departamentului nostru logistic. Avem o platforma securizata cu "HTTPS" si sigla "Secure" in bara din browser. Conexiunea asigura deplina discreție a datelor, respectiv incriptarea lor pentru a preveni orice tentativa de frauda. Obtinerea certificatul SSL (Secure Sockets Layer) a fost făcută cu o firma specializata de software ce monitorizează in permanenta viteza platformei noastre, veridificatatea tuturor utilizatorilor, dar si eventualele atentări cibernetice.

Contul meu