Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
$ 0.00

Blogul nostru de articole medicale

Pe parcursul de recăpătare al virilității, mulți experți îndeamnă la o cură cu arginină. În textul următor veți găsi informațiile care vă trebuiesc atunci când contemplați experimentarea cu arginina.

Reprezentantele sexului frumos sunt predispuse la dereglările poftei sexuale. Din moment ce amorul este una din coloanele de susținere ale unei relații, un libido afectat poate da bătăi de cap partenerilor. Nu doar satisfacția erotică este afectată de diminuarea libidoului. Stima de sine, dinamica maritală și echilibrul intern al organismului pot simți repercursiuni.

Ca hormon masculin de căpetenie, testosteronul este gestionarul funcțiilor sexuale masculine. Producția lui începe încă din adolescență in testicule. Glanda pineala controlează producția de testosteron. Însă acesta nu apare doar la masculi. Și femeia produce testosteron în ovare, doar că producția este aproape pe jumătate din cea a bărbatului.

Numeroase lucrări științifice din psihosexologie subliniază că generațiile curente au mai puține istorii erotice decât părinții lor. Tot mai multe cupluri se sfădesc cu absenta chefului de amorezare. O serie de factori sunt responsabili de plictisul sexual. Să aprofundăm această polemică din perspectiva bărbătească.

Orgasmul feminin a fascinat încă din antichitate. Este văzut că plăcerea supremă, prin care sufletul femeilor transcende într-un univers paralel și se inundă de euforie. Bărbații sunt chiar geloși pe intensitatea orgasmului femeiesc, dar și pe faptul că norocoasele pot avea multiple explozii de plăcere pură în aceeași partidă.

Stimularea performanței sexuale este necesară după o anumită etate. Reținerile care vă pot împiedica în căutarea rezolvării pentru eventualele probleme apărute în viața amoroasă pot sta în calea satisfacției. Vă garantez că nu sunteți singur în acest impas. O mulțime de bărbați se confruntă zilnic cu acest inconvenient. 

Încă din fragedă adolescență am descoperit întâia oară că putem singuri să ne satisfacem, noi bărbații suntem obișnuiți cu o culoare albă a emisiilor orgasmice. Este absolut firesc să ne panicăm atunci când zărim o altă colorație decât cea albicioasă. Hemospermia este diagnosticul cel mai probabil. Mai jos găsiți cunoștințele necesare pentru asemenea situații delicate.

Capriciile sorții ne ajung din urmă indiferent cine suntem. Dar avansurile științei și ale medicinei ne dăruiesc șanse nesperate în trecut de a învinge neplăcerile din viață conjugală. Năzbâtiile în dormitor sunt realizabile și pot fi magnifice și după o anumită etate. Impresionați persoana iubita prin virilitate de armăsar cu ajutorul pilulelor albastre atât de faimoase pe întreg mapamondul.

Escapadele din spatele ușilor ferecate pot fi perfecționate indiferent de motiv. Poate sunteți într-o relație care a trecut testul timpului și doriți să reaprindeți flacăra patosului intim. Sau sunteți la început și unicul scop este de a vă copleși partenerul sau partenera cu senzații intense. Irelevant de vârstă sau statut conjugal, puteți crește calitatea vieții amoroase peste noapte cunoscând un simplu truc.

Reprezentând una dintre cele mai comune inconveniente în raporturile sexuale, ejacularea prematură nu este un motiv de îngrijorare compromițător. Deși specialiștii în domeniu nu definesc cu exactitate durata de timp în care o ejaculare să fie considerată prematură, aceasta poate fi considerată o incomoditate atunci când apare din cauza stimulilor de redusă intensitate sau la scurt timp după penetrare.

Contul meu