Romania Farmacie
Pastile fără prescripție medicală
Telefon ROMANIA:
Numar telefon international :
Cosul tau
Lei 0.00

Blogul nostru de articole medicale

Deși motiv de imens tabu, problemele cu virilitatea există din vremuri antice. Toate popoarele au propriile soluții ingenioase pentru a înzdrăveni organul cel mai de preț al bărbatului. Doar că în ultimii ani, observăm tot cum tot mai mulți juni se plâng de neplăceri în viață sexuală. 

Dezamăgirile în plan sexual au numărate aspecte ce merită discutate. Nu care-cumva să credeți că sunteți unica victimă. Cu toții ne lovim de așa greutate ce poate fi nemiloasă, dar și înlăturată. Dacă cunoaștem aprofundat subiectul, ne va fi mult mai ușor să îl rezolvăm.

Dacă credeți că acest tip de antrenare a mușchilor pelvieni este dedicat doar domnișoarelor, vă înșelați. Principiul din spatele acestei tehnici este de a tonifia musculatura și țesuturile din zona pelviana și genitală. Ambele sexe se pot bucura de beneficiile acestei metode, iar în rândurile ce urmează puteți citii totul despre cum aceste exerciții pot îmbunătății viată oricărui mascul.

Orice mascul dorește mai multă lungime cu care să își penetreze partenera până în cervix. Pe internet se găsesc nenumărate pastile, creme și spray-uri pentru acest scop, dar și aparate de întindere și pompe cu vacuum. Nu mulți știu că încercările de mărire a penisului nu trebuie să coste nici un ban. 

Nu mereu trebuie să apelăm la medicamente și suplimente atunci când vrem să revigoram pasiunea din viață noastră. Soluția se poate găsi în bucătărie. O dietă echilibrată ne poate genera stări de bine, care să asigure atmosfera potrivită pentru armonie în relație. Însă unele bucate sunt de-a dreptul superstaruri în inducerea energiei sexuale după fiecare masă.

Zona de sub centură a bărbaților este mai protejată în fața eventualelor infecții cu transmitere sexuală. Nefiind o suprafață atât de expusă precum în cazul doamnelor, bacteriile și fungii nu au mare impact. Totuși, aceștia pot purta venerice asimptomatice, de aceea o igienă precară creează condiții propice dezvoltării elementelor disturbatoare.

Un motiv de stres și rușinare între bărbați este dimensiunea mădularului. Cu precădere la ultimele generații care au crescut cu pornografie online, teama de a nu o avea mică este prezentă. Asta pentru că în comparație cu tot ce se vede în videoclipurile pentru adulți, instrumentul lor poate părea destul de mic.

Andropauză este o deficiență hormonală la bărbat care corelează menopauzei doamnelor. Dar nefiind pe atât de complexă și de bine definită ca cea feminină, cea masculină a luat titlul de andropauză, tocmai de androgen (testosteron), hormonul al cărui dispariție o cauzează.

Deși o curbură la nivelul mădularului este nu este atipică, poate fi semnul unei maladii ce afectează aproximativ 10% dintre domni. Majoritatea cazurilor rămân neraportate. Vorbim despre boală Peyronie, despre particularitățile ei și variantele de tămăduire a suferinzilor.

Disconfortul creeat de o mucoasă vaginală uscată perturbă activitatea cotidiană a oricărei femei. Pe lângă faptul că raporturile sexuale pot fi dureroase și nesatisfăcătoare, activitățile cotidiene devin enervante. Mâncărimile și usturimile, dar și senzațiile de arsură în timpul urinării nu vor conteni să calce pe nervi.

Pe parcursul de recăpătare al virilității, mulți experți îndeamnă la o cură cu arginină. În textul următor veți găsi informațiile care vă trebuiesc atunci când contemplați experimentarea cu arginina.

Reprezentantele sexului frumos sunt predispuse la dereglările poftei sexuale. Din moment ce amorul este una din coloanele de susținere ale unei relații, un libido afectat poate da bătăi de cap partenerilor. Nu doar satisfacția erotică este afectată de diminuarea libidoului. Stima de sine, dinamica maritală și echilibrul intern al organismului pot simți repercursiuni.

Ca hormon masculin de căpetenie, testosteronul este gestionarul funcțiilor sexuale masculine. Producția lui începe încă din adolescență in testicule. Glanda pineala controlează producția de testosteron. Însă acesta nu apare doar la masculi. Și femeia produce testosteron în ovare, doar că producția este aproape pe jumătate din cea a bărbatului.

Numeroase lucrări științifice din psihosexologie subliniază că generațiile curente au mai puține istorii erotice decât părinții lor. Tot mai multe cupluri se sfădesc cu absenta chefului de amorezare. O serie de factori sunt responsabili de plictisul sexual. Să aprofundăm această polemică din perspectiva bărbătească.

Orgasmul feminin a fascinat încă din antichitate. Este văzut că plăcerea supremă, prin care sufletul femeilor transcende într-un univers paralel și se inundă de euforie. Bărbații sunt chiar geloși pe intensitatea orgasmului femeiesc, dar și pe faptul că norocoasele pot avea multiple explozii de plăcere pură în aceeași partidă.

Stimularea performanței sexuale este necesară după o anumită etate. Reținerile care vă pot împiedica în căutarea rezolvării pentru eventualele probleme apărute în viața amoroasă pot sta în calea satisfacției. Vă garantez că nu sunteți singur în acest impas. O mulțime de bărbați se confruntă zilnic cu acest inconvenient. 

Încă din fragedă adolescență am descoperit întâia oară că putem singuri să ne satisfacem, noi bărbații suntem obișnuiți cu o culoare albă a emisiilor orgasmice. Este absolut firesc să ne panicăm atunci când zărim o altă colorație decât cea albicioasă. Hemospermia este diagnosticul cel mai probabil. Mai jos găsiți cunoștințele necesare pentru asemenea situații delicate.

Capriciile sorții ne ajung din urmă indiferent cine suntem. Dar avansurile științei și ale medicinei ne dăruiesc șanse nesperate în trecut de a învinge neplăcerile din viață conjugală. Năzbâtiile în dormitor sunt realizabile și pot fi magnifice și după o anumită etate. Impresionați persoana iubita prin virilitate de armăsar cu ajutorul pilulelor albastre atât de faimoase pe întreg mapamondul.

Escapadele din spatele ușilor ferecate pot fi perfecționate indiferent de motiv. Poate sunteți într-o relație care a trecut testul timpului și doriți să reaprindeți flacăra patosului intim. Sau sunteți la început și unicul scop este de a vă copleși partenerul sau partenera cu senzații intense. Irelevant de vârstă sau statut conjugal, puteți crește calitatea vieții amoroase peste noapte cunoscând un simplu truc.

Reprezentând una dintre cele mai comune inconveniente în raporturile sexuale, ejacularea prematură nu este un motiv de îngrijorare compromițător. Deși specialiștii în domeniu nu definesc cu exactitate durata de timp în care o ejaculare să fie considerată prematură, aceasta poate fi considerată o incomoditate atunci când apare din cauza stimulilor de redusă intensitate sau la scurt timp după penetrare.

Contul meu